Belettering & Kwaliteit

Onze grootste toegevoegde waarde is onze ervaring: wij kunnen u technisch adviseren over speciale folies, kleuren, materialen of printmogelijkheden, omdat wij al talloze voertuigen hebben voorzien van reclame in ons 30 jarige bestaan. Ons uitgangspunt is dat alleen de beste kwaliteit goed genoeg is voor onze klanten.

Wij hebben alles onder één dak: van ontwerp, inmeten, printen, demonteren, montage tot en met belettering. Dit in combinatie met onze vele jaren ervaring kunnen wij precies inschatten welk materiaal het best geschikt is voor welke toepassing.

Belettering & Materialen

Wij gebruiken alleen maar de beste A-kwaliteit materialen. Bij ons heeft u dan ook echt de garantie op een mooi resultaat met perfecte maatvoering, nauwkeurige afwerking, topkwaliteit in kleurechtheid, vormvastheid en hechting.

Folie is een duurzaam product met een garantie oplopend tot 10 jaar. Makkelijk toe te passen, maar ook makkelijk weer te verwijderen. Het vraagt weinig onderhoud en is te maken in elke denkbare kleur of afbeelding.

Voor advies of een monster kunt u contact met ons opnemen.

Belettering & Machines

Piet Hoevenaars Belettering beschikt over de modernste en beste printers, computergestuurde snijplotters en snijtafels waardoor wij u de snelste doorlooptijden en beste garantie kunnen bieden.

HDI is een onderdeel van:

PIET HOEVENAARS SIGN INDUSTRIES

  • Piet Hoevenaars Belettering  De Run 6371  5504 DM Veldhoven
  • Tel. +31 (0)40 2545228  Fax +31 (0)40 2953699
  • info@piethoevenaars.nl
  • webdesign by Bloomming