Alles onder één dak.

Bij Piet Hoevenaars Belettering kunt u terecht voor o.a. autobelettering, auto reclame, carwrap, vrachtwagenbelettering, trailerbelettering, belettering aan gebouwen, glasdecoraties, wanddecoraties, bouwborden, folies, snijteksten, plakletters en nog veel meer.

Met meer dan 30 jaar ervaring kennen wij de ins en outs van het vak van A tot Z en behoren wij tot de top van Nederlandse beletteraars. Van ontwerp, productie tot en met montage hebben wij de modernste apparatuur in huis.
Wij onderscheiden ons ten opzichte van andere aanbieders door onze eigen printafdeling met de grootste productiecapaciteit van de Benelux

 

This content requires HTML5/CSS3, WebGL, or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

360°

Gebruik de cursor om rond te kijken in onze printafdeling.

Wij gebruiken de beste printers en materialen. Daardoor zijn wij niet alleen flexibel met levertijden, maar wij geven ook garantie op kleurechtheid, vormvastheid en hechting.

Of het nu gaat om één personenauto of een wagenpark van honderden auto´s inclusief vrachtwagens; bij Piet Hoevenaars Belettering is alles mogelijk onder één dak. Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor advies en uitvoering.

Wij maken geheel gratis en vrijblijvend een ontwerp, en kunnen u vanuit onze jarenlange ervaring adviseren welk materiaal voor welke toepassing het beste is. Wij denken met u mee tot u tevreden bent.

Bij Piet Hoevenaars Belettering staat een team van professionele vakmensen met oog voor detail voor u klaar.

Wij beschikken over de beste materialen en apparatuur.

Hiermee combineren wij het echte ambacht van met de modernste technieken en hoogwaardige materialen. Daarom kunnen wij u garantie bieden op onze perfecte afwerking en op de kleurechtheid van onze prints.

Neem contact met ons op voor meer informatie, advies of een passende aanbieding.

Werkwijze

Als uw offerteaanvraag of opdracht bij ons binnen komt, bekijken we de gewenste toepassing en het doel, en beoordelen vanuit onze ervaring met welke materialen het beste resultaat te behalen is.  

Als u zelf nog geen ontwerp heeft, dan staan onze DTP-ers voor u klaar. Ze maken geheel vrijblijvend een ontwerp. Pas als u helemaal tevreden bent gaan we over tot het produceren en aanbrengen van de folie. Natuurlijk kunnen we uw basisontwerp dan ook vertalen naar het gebruik voor andere toepassingen. Zo kunnen wij kunnen ook uw andere voertuigen of bedrijfspand aankleden in dezelfde stijl en met dezelfde kleuren.

Als geen ander begrijpen wij dat tijd geld is, dus als u uw voertuig wilt laten beletteren, bestickeren of wrappen, zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk weer de weg op kunt met een perfect resultaat. U kunt daarvoor terecht op onze locatie in Veldhoven, waar we een speciale beletterings- en carwrapstudio ingericht hebben, maar indien gewenst komt ons montageteam ook op locatie plakken.

Waar kunt u ons vinden?

Contact

  • Piet Hoevenaars Belettering
  • De Run 6371
  • 5504 DM Veldhoven
  • TEL +31 (0)40 2545228
  • FAX +31 (0)40 2953699

info@piethoevenaars.nl

Direct een scherpe offerte in huis?

Vul het formulier op de volgende pagina in en wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk een scherpe offerte in huis hebt.

Klik hier

Liever direct contact? Neem telefonisch contact op via:

  • TEL +31 (0)40 2545228

HDI is een onderdeel van:

PIET HOEVENAARS SIGN INDUSTRIES

  • Piet Hoevenaars Belettering  De Run 6371  5504 DM Veldhoven
  • Tel. +31 (0)40 2545228  Fax +31 (0)40 2953699
  • info@piethoevenaars.nl
  • webdesign by Bloomming